söndag 31 augusti 2008

skandalöst

Läste på aftonbladet att Mikael Persbrandt blivit anmäld för misshandel, det kan väl aldrig stämma? Persbrandt är ju snygg. Snygga människor sysslar inte med sådana dumheter heller? =)


På DN.se står att läsa om en man med 48 rattfylleridomar som envisas med att fortsätta köra bil, lånade och snodda sådana och inget körkort har han.
Så vad gör han ute i det fria?
I maj körde detta pucko på en kvinna med barnvagn. Vore inte det nog för att spärras in något år? Hur nonchalant får man vara? Fortsätter köra full trots att han varit i den sitsen att han kunde haft död på en kvinna och hennes bebis. Hur lite kan man bry sig egentligen?
Spärra in dåren i en omadrasserad cell och släng bort nyckeln. Fyll gärna cellen med enorma mängder sprit, där bakom lås och bom kan han i alla fall inte skada någon annan än sig själv.
Vissa människor borde inte få vistas ute i det fria.




I expressen står det om kändiskrogen F12 som fick den ”briljanta” ide´n att köpa in kycklingar och guldfiskar. Guldfiskarna lades i martiniglas medans kycklingarna sprejmålades. Två kycklingar klarade sig men en frös ihjäl.
På F12:s hemsida står att läsa "Vi vill vara Sveriges modernaste och tuffaste finkrog..."
Är det på något sett modernt att plåga djur? Eller tufft?
Hoppas anmälningarna mot krogen leder nånstans. Rent logiskt borde de få slå till och aldrig få tillåtelse att öppna krog igen, men i detta land där livstids fängelse ligger på 12 år (TOLV YNKA ÅR) så kommer de säkert undan med en varning, knappt ens böter. Förmodligen läggs hela anmälan ner, för i detta land skall alla hanteras med silkeshandskar, du kan för fan våldta och mörda barn och som straff få blott 12 år.
Det måste ju vara de kriminellas önskedröm att bo i vårt pluttesnutt-land. Där alla har det bra och ingen är för stor.






Låttipset: Nationalteatern med Sent en lördagskväll.
”Och varje sjuttifemma som en människa dricker ur,är en dröm om en bättre värld som hon sedan pissar ut.”

1 kommentar:

Sara sa...

Ja hatar den krogen, efter de ja läste..usch dum dum