onsdag 6 augusti 2008

En helt vanlig Onsdag



”Skicka in din CV och ett personligt brev samt foto och referenser via brev eller mail”

Jag söker sällan, eller aldrig, jobb som kräver foto. Arbetssökande kan vara nog så deprimerande utan att man ska behöva fundera på om man inte får komma på intervju för att de inte är nöjda med ens utseende... men i just detta fall så funderar jag på att knåpa ihop en liten ansökan, det står ju faktiskt inte specifikt VAD de vill ha kort på, eller VEM. Så ett foto på Älsklingen är vad de har att vänta sig.
Kvällen igår var mycket bra. Klockan 16 trippade (ja, jag trippar fram) jag bort till Jeanette för att fika med henne och Louise, var alltför länge sen sist. Det var menat som en sista farvälfika innan min flytt, men vi bestämde snabbt att få till en träff till innan det bär av mot Gotland. Vi har alltid tokroligt när vi träffas, prat och skratt blandat med falsksång är aldrig illa.

Louise- Ni får ursäkta, men nu tar jag av mig strumporna.
Jeanette- HÅLL FÖR ANDAN!!
Line-(gjorde det jag gör bäst) *vek mig dubbel av skratt*
Efter det klampade(efter kaffe och fikabröd förvandlades mitt nätta trippande till KLAMPANDE i riktigt storbonde-stuk) jag vidare till Världens Bästa Sara. Hon hade gått igenom sin garderob, och jag fick massa kläder. En helt ny-gammal garderob. Gött.

Denna kväll har jag umgåtts med Zandre och Thuwa, vi klamp-tripp-strosade till affären, sedan fikade vi hos mig. In trillade även Åkran och hennes karl, de skulle bränna lite filmer, karl´n i fråga fixade så jag fick ett ordentligt brännprogram, så nu behöver jag inte vänta två timmar på EN skiva att bli klar. Fick även en förpackning brännskivor som tack för att jag laddat ner filmer till dem, Stabilt.


På Dr Phil diskuteras det om nerhasade byxor borde förbjudas, tydligen redan förbjudet i 12 stater.
Tragiskt.
Upprörda människor som inte vill se kalsongerna på folk med nerhasade byxor. Nej, men BLUNDA då, eller titta åt ett annat håll??
Logiskt sätt så borde väl kortkorta kjolar och urringade tröjor också förbjudas då? Är det inte lika ”upprörande” med nippertippor vars stringtrosor sitter halvvägs upp på ryggen och tuttarna uppushade till precis under hakan? För att inte nämna att vore dessa plagg förbjudna så skulle patetiska argument som ”Hon får skylla sig själv att hon blev antastad när hon klär sig så utmanande” försvinna upp i rök. Eller skulle dom det? Alla stackars missförstådda antastare där ute skulle säkert hitta annat att skylla på för att rättfärdiga sin egen vidrighet.

”Det är en konstig värld vi lever i” -Ja, Mr Winnerbäck, det är det.

2 kommentarer:

J sa...

Du är så jävla skön som skickar ett kort på lilla älsklingen! U ROCK!!

J sa...

Absloslut..fast passa dig så de inte anställer King ist för dig. Fast det kan ju va najs, att låte kissen göra grovjobbet å du ligger hemma på soffan och sover hela dagarna..!
Jo det är precis just det som hon svamlar om. Ska bli så jäkla spännande! =) Har ju köpt upp mig på nya kamera så nu är det ännu roligare att fota!
Jess det är den helgen och ja jag har kaffebryggare som använder till både och. är inte så petig om teet smakar kaffe.. =)